Meistä

Yli 220.000 asiakasta Pohjoismaissa

Vuonna 2009 perustettu Vitamail As on norjalainen terveys- ja kauneustuotteiden markkinoija. Viime vuosikymmenen aikana olemme nousseet yhdeksi maan johtavista toimijoista, jolla on yli 220 000 asiakasta Pohjoismaissa.

Vitamail on voittanut kolme kertaa «Parhaaksi testattu» -asiakaspalvelupalkinnon.
Asiantuntevilla asiakaspalvelijoillamme on hyvät tiedot tuotteista, he vastaavat kysymyksiisi enemmän kuin mielellään ja löytävät aina parhaan ratkaisun juuri sinulle.
Ota yhteyttä
Puhelin: 09 315 44 888 (ma – pe klo 10–16)
Sähköposti: asiakaspalvelu@vitamail.fi
Kirjaudu sisään asiakasportaaliin
Käytä asiakasportaaliamme saadaksesi täyden hallinnan tilauksistasi.

Korkealaatuiset raaka-aineet

BeautyBeans kollageeni sisältää yksinomaan luonnollisia raaka-aineita, jotka on hankittu markkinoiden parhaista ja puhtaimmista lähteistä

Aina tuoreet tuotteet
Uusilla kahden kuukauden välein saapuvilla lähetyksillä voit estää lisäravinteiden vanhenemista ja härskiintymistä. Tuotteita varastoidaan vain lyhyen ajan ennen lähettämistä.

Säästät rahaa
Kaikki lähetykset lähetetään suoraan meiltä kotiisi postilaatikkoosi. Tämä eliminoi kalliit välittäjät ja ylimääräiset kustannukset.

Ylimääräinen laadunvarmistus kolmannen osapuolen analyysillä

Kun ostat ravintolisän Vitamaililta, sinun tulee voida luottaa siihen, että tuote täyttää korkeimmat laatustandardit. Siksi lähetämme valmiit tuotteet laadun lisätarkastukseen, jonka analysoi riippumaton kolmas osapuoli.
Heidän tehtävänsä on varmistaa, että:
-Tuotteen ainesosat ovat korkealaatuisia
-Todellinen sisältö vastaa sisällysluetteloa

Turvallinen ja varma tuotantoprosessi (GMP-standardi)

Tuotteidemme tulee olla luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia käyttää. Siksi BeautyBeans kollageeni on valmistettu GMP-standardin mukaisesti.

Mikä on GMP?
Hyvä valmistuskäytäntö (GMP) on kansainvälinen standardi, joka varmistaa, että tuotteet valmistetaan ja valvotaan erittäin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti