Kysymyksiä ja vastauksia

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita saamme asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä BeautyBeans sisältää?

Sisältö päivittäistä annosta kohti (1 pussi):
Merikollageeni 2,5 g
Kahvi 1,5 g

 

Ainesosat:
Merikollageeni (Pangasius hypophthalmus) -jauhe,
kahvijauhe (Coffea robusta), maltodekstriini,
paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Mikä on kollageeni?

Kollageeni tekee 18-vuotiaiden ihosta kiinteän ja joustavan.
25 vuoden iästä lähtien elimistö alkaa tuottaa vähemmän kollageenia ja se
menettää noin 1 prosentin kollageenia joka vuosi. Näemme vaikutuksen usein 30-vuotiaana: meillä on hitaasti, mutta varmasti enemmän ryppyjä ja kuivempi sekä veltostuneempi  iho.

60-vuotiaana olemme menettäneet jo noin 35 prosenttia kollageenia, mikä selittää tyypillisen 60-vuotiaan ihon ominaisuudet.

Kuinka BeautyBean-kollageenikahvi toimii?

BeautyBean-kollageenikahvi sisältää kollageenijauhetta, joka auttaa parantamaan ihon joustavuutta ja antaa sileämmän ihon sekä auttaa vähentämään ryppyjä. Kollageeni on tukikudoksen yleisin proteiini, joka antaa tukea ja lujuutta kudoksille ja voi hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Iän myötä iho menettää luonnollisen kollageenintuotantonsa, mikä johtaa juonteisiin, ryppyihin ja kuivaan ihoon. Tämän torjumiseksi voit lisätä ylimääräistä kollageenia kehoon ottamalla BeautyBean-kollageenikahvia.

Kuinka kollageeni vaikuttaa ihoon?

Kollageenia on erityyppisiä, tyyppi 1 toimii iholla ja tyyppi 2 nivelissä. Ihon keskikerroksessa (dermis) tyypin 1 kollageeni luo soluverkoston ja tässä osassa tapahtuu solujen uusiutuminen. Kollageenimolekyylit antavat iholle lujuutta ja joustavuutta, ne pitävät ihoa yhdessä ja vaikuttavat ryppyihin ja pehmentävät ihoa.
Kollageeni auttaa pitämään ihon kiinteänä, joustavana ja kosteutettuna. Kollageeni ja elastiini tekevät ihostamme nuorekkaamman – mitä enemmän kollageenia ihomme tuottaa, sitä kiinteämpi ja täyteläisempi se on. Oletko nähnyt yhden vuoden ikäisten lapsien sileät, täyteläiset posket? Se johtuu kollageenista.

Mitä eroa on iholle laitettavien voiteiden kollageenin ja kahvikollageenin välillä?

Kahvin kautta nautittu kollageeni toimii suoraan iholla, syvimmässä ihokerroksessa, jossa kollageenia esiintyy luonnostaan ja missä ihon kiinteys ja elastisuus kasvavat. Voiteiden kautta levitetty kollageeni ei välttämättä tunkeudu niin syvälle ihoon ja menettää siten suuren osan sen vaikutuksesta.

Mitä tutkimuksia on tehty BeautyBeans-kahvin kollageenista?

Kollageenin lähteitä on useita. BeautyBeansissa olemme käyttäneet kollageenilähdettä, jota kutsutaan merikollageenihydrolysaatiksi, jonka on osoitettu estävän ihon ikääntymistä. Kliinisessä tutkimuksessa havaittiin ihon kimmoisuuden merkittävää lisääntymistä 35–55-vuotiaiden naisten ryhmässä (Proksch et al. 2014). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23949208# 

Kollageeni sisältää myös aminohappoglysiiniä, joka useiden tutkimusten mukaan parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteutta. On osoitettu, että tämäntyyppinen kollageeni voi estää aurinkovaurioita iholla ja vähentää ryppyjen näkyvyyttä.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24131075

Onko kahvista mitään hyötyä iholle?

Ihmisille, joilla on säännöllinen länsimainen ruokavalio, kahvi voi itse asiassa olla terveellisin asia, mitä he nauttivat päivän aikana. Kahvi sisältää valtavan määrän antioksidantteja (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4665516/) – vain yksi kupillinen kahvia sisältää enemmän antioksidantteja kuin annos mustikoita. Nämä antioksidantit toimivat kehon soluissa ja torjuvat niin kutsuttuja vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit vahingoittavat lipidejä, mikä puolestaan on tärkeää terveelle iholle, vähentää ryppyjä ja muita vaurioita eli toisin sanoen ne toimivat ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Onko kollageenijauhe eläinperäistä?

Kyllä, hydrolysoitu kollageenijauhe saadaan kalojen iholta ruuan tuotannon yhteydessä.

Onko tuote vegaaninen?

Ei, hydrolysoitu kollageenijauhe uutetaan kalojen iholta ruuan tuotannon yhteydessä.

Kuinka usein minun pitäisi juoda BeautyBean-kollageenikahvia?

Kollageenijauhetta tulisi ottaa päivittäin ja säännöllisesti parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Jos unohdat päivän tai kaksi, se ei haittaa, mutta jos lopetat kokonaan, vaikutukset vähenevät ja katoavat vähitellen. Ei ole väliä mihin aikaan päivästä jauhe otetaan.

Voinko käyttää BeautyBean-kollageenikahvia imettäessä tai raskaana ollessa?

BeautyBean-kollageenikahvista ei ole ilmoitettu haittavaikutuksia, joten ei ole merkkejä siitä, että tuote olisi sinulle haitallista, jos imetät tai olet raskaana. Suosittelemme kuitenkin, että otat yhteyttä lääkäriisi tai neuvolaan ennen uuden ravintolisän aloittamista raskauden ja imetyksen aikana.

Kuinka vanha minun tulisi olla, jotta voin käyttää ihokollageenia?

25 vuoden täyttämisen jälkeen menetämme enemmän kollageenia kuin tuotamme. Menetämme noin 1% kollageenia joka vuosi. 30-vuoden iässä olemme alkaneet jo nähdä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, uurteita sekä veltostumista ja kuivaa ihoa. Suosittelemme tuotetta 25 vuodesta eteenpäin.

Mistä voin löytää palautetta muilta asiakkailta tuotteesta?

Palaa etusivulle ja vieritä sivua alas kunnes löydät palautteita asiakkailtamme.

Mikä yritys on BeautyBean-kollageenikahvin takana?

Vitamail AS on BeautyBean-kollageenikahvituotteen takana oleva yritys. Vitamail on tunnettu tuoreista raaka-aineista, jotka ovat korkealaatuisia sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta, joiden johdosta Vitamailista on tullut yksi Pohjoismaiden johtavista terveys- ja kauneustuotteiden toimittajista.