Kahvi + kollageeni: IHON PARAS YSTÄVÄ!

Kahvi + kollageeni: IHON PARAS YSTÄVÄ!

Oletko yksi niistä, joilla on huono omatunto, kun juot useita kupillisia kahvia päivässä?

Ei huolta! Ruotsalaisen Uppsalan yliopiston tutkijat ovat löytäneet menetelmän, jolla voidaan selvittää todellinen ikäsi verikokeen avulla. He tarkistavat ikäännytkö normaalisti vai nopeammin tai hitaammin kuin normaalisti. Tutkijat ovat tutkineet, mitkä tekijät edistävät ikääntymistä ja mitkä viivästyttävät sitä. Tutkimus paljastaa, että kolme kupillista kahvia päivässä voi vähentää biologista ikääsi 5,6 vuotta. Yhdistä tämä tyypin 1 kollageenin vaikutuksiin ja sinulla on resepti ikääntymisen estämiseksi.

Kahvi sisältää useita antioksidantteja, mukaan lukien polyfenoli. Antioksidantit torjuvat vapaita radikaaleja: vapaat radikaalit ovat erittäin tuhoisia, koska ne reagoivat solukalvojen rasvahappojen, proteiinien, entsyymien ja nukleiinihapojen kanssa ja hajottavat ne. Vapaat radikaalit myös hajottavat ihon nopeammin ja ihon ikääntyminen tapahtuu aikaisemmin kuin on tarpeen.

Kahvilla on jo pitkään ollut ansaitsematon maine epäterveellisyydelle. Nyt tutkimus osoittaa, että voit nauttia aamukahvisi hyvällä omalla tunnolla.

Mitä kahvi tekee iholle?

Vapaat radikaalit hyökkäävät vaurioituneisiin ihosoluihimme ja johtavat siten ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen pienien uurteiden, ryppyjen ja pigmentoitumisen muodossa. Kahvista löytyvät antioksidantit tarjoavat jatkuvasti erillisen suojan iholle, jotta vapaat radikaalit eivät voi tehdä niin paljon vahinkoa.

Kaikki antioksidantit ovat anti-inflammatorisia, mikä tarkoittaa, että ne voivat rauhoittaa ihon ärsytystä ja tulehdusta. Krooninen ihon tulehdus voi aiheuttaa merkittäviä ihovaurioita ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Kahvi ihonhoitotuotteena

Kahvia on jo kauan käytetty ainesosana ihonhoitotuotteissa. Mutta paras antioksidanttinen vaikutus saadaan kahvin juomisesta. Siksi juuri olemme päättäneet käyttää kahvia erittäin tehokkaan kollageenihydrolysaatin kanssa.

Haluatko testata hämmästyttävää kollageenikahviamme?